Nöje

Mark Ruffalos vacklande väg till framgång

Liksom många andra framgångshistorier i Hollywood gick Mark Ruffalo igenom den "kämpande artisten"-fasen och gjorde sig senare förtjänt av sin plats i värmen. Till skillnad från många av sina kamrater var han tvungen att hantera förödande svårigheter och hälsoproblem längs vägen. När han framträder med sin avslappnade attityd och fåniga flin är det svårt att föreställa sig allt han har gått igenom, men det gör bara hans framgång och positiva inflytande ännu mer beundransvärt. Han har gått från gymnasiepjäser till den rasande Hulken, allt medan han uppfostrade tre barn och kämpade för miljön. Klicka igenom det följande galleriet för att ta reda på hur han blev den skådespelare, producent, regissör, ​​författare och aktivist han är idag.


Robinson-Julia dumpar Bingo Rimér brutalt

Bingo Rimér dumpad


Agneta Sjödins tårar efter brytningen med dottern Maja Strömstedt


Jenny Strömstedts stora oro över äktenskapet med Niklas Strömstedt

Jennys äktenskapsoro


18 år och modell – så ser Petters son Alfons ut idag

Det känns som att det var nyss som vi såg vi honom i pappa Petter Askergrens famn. Men tiden bara rusar iväg och idag är Alfons Ksyt hela 18 år gammal.


Ola Rapace kräver miljoner av död kvinna

Ola Rapace i miljonbråk


Kändispar som inte bor tillsammans

Vi har sett det om och om igen: kändisar dejtar ett tag, gifter sig och flyttar ihop, så som de flesta par gör. Men så är inte fallet för alla par, en del kändisar inkluderade! Många av de berömda paren i det här galleriet har valt att inte bo under samma tak eller ha något slags arrangemang på plats så att de kan tillbringa lite tid isär. Kanske kan avståndet få kärleken att växa sig starkare? Klicka igenom och lär känna kändisparen som bor på varsitt håll, tillsammans.


Musikaliska Akademien sänder digitalt

Kungliga Musikaliska Akademien sänder sin årliga högtidssammankomst digitalt i år och bjuder in allmänheten att ta del av livemusik, prisutdelningar och tal. Nästa år firar dessutom Akademien 250-årsjubileum och det är inom ramen för firandet som högtidssammankomsten nu för första gången öppnar upp för allmänheten. Själva sammankomsten sänds i Kungliga Musikaliska Akademiens digitala kanaler och bjuder på firanden av både 250-årsjubilerande...


Biancas hårda ord om Phillipe: "Han får göra det nästa gång"

Bianca Ingrosso har varit öppen med att hon och pojkvännen Phillipe Cohen har haft det lite tufft under senaste tiden. I Wahlgrens värld tar hon upp det hela med mamma Pernilla Wahlgren.


Kristin Kaspersens mystiska bostadssituation

Kaspersens boende


Hanna Hedlunds pik till systern: ”Helt ointresserad av Lina”

I veckans syskontema har nu turen kommit till systrarna Lina och Hanna Hedlund. Båda är sångerskor, programledare, deltagit i Melodifestivaler och lever dessutom med var sin folkkär man vid sin sida. Under det här året med pandemin har systrarna träffats ovanligt mycket och även startat en podcast ihop. Men så klart, som med alla syskon finns olikheter, och det har inte alltid varit lätt att jobba ihop.


Elin Härkönen berättar: Så är relationen med Paolo idag


Mando Diao åker på höstturné nästa år

Konserthösten 2020 blev det inte så mycket med, men nästa höst ser ut att bli bättre. Nu meddelar Mando Diao att man ger sig ut på vägarna 2021. Ett 20-tal konserthusspelningar väntar och med sig har bandet de nya låtarna på svenska från albumet "I solnedgången". I ett pressmeddelande utlovas "en mer intim liveupplevelse". Turnéplan: 15/9 Uppsala, 16/9 Linköping, 17–18/9 Falun, 19/9 Karlstad, 23/9 Nyköping, 24/9 Karlskrona, 25/9 Kalmar, 26/9...


Benjamin Ingrosso erkänner: "Därför tog det slut med Linnea"


Martin Molin släpper all Wintergatan-musik till kreatörer

Spela upp fin musik i dina videor alldeles gratis


Kändisar som du glömt hade sin egen talkshow

När vi hör ordet "talkshow" kommer vi först och främst att tänka på programledare för dagtidsshower som till exempel Oprah och Ellen DeGeneres och kungarna sent på kvällen som Jimmy Fallon, Stephen Colbert, Jimmy Kimmel och så vidare. Sanningen är dock att det finns en hel värld av talkshower där ute, vissa bra och andra lite sämre, och när det kommer till talkshower med en kändis som programledare finns det sannerligen en blandning av båda delar. Kolla in det här galleriet för att ta reda på vilka kändisar som varit värd för en talkshow som få kommer ihåg (på gott och ont).


Bianca Ingrosso om hatet: "Jag kunde inte bry mig mindre"


Så träffade Charlotte Perrelli maken Anders: "Jättemärkligt"


Mörck och Pahkinen på Stora Teatern

Marianne Mörck, Virpi Pahkinen och Sara Parkman. De ingår alla i Göteborgsscenen Stora Teaterns program för våren 2021, som presenterades på onsdagen. Mörck spelar i uppsättningen "Britt-Marie var här" den 10–11 april, Virpi Pahkinen ger föreställningen "Black rainbow" den 18 mars och albumaktuella Sara Parkman ger konsert den 29 maj. I programmet ryms även bland annat konserter med Ale Möller och Loney Dear, Riksteatern och Svenska Teatern i...


Kändisar som är notoriskt dåliga hotellgäster

Oavsett om de är ute på turné med ett band, reser för ett evenemang eller anordnar en fest har hotell visat sig vara avgörande för kändisarnas upplevelse. Alla A-listekändisar har dock inte lika stor respekt för hotellets upplevelse av dem själva. Det började med rock'n'roll, som glamoriserade den vilda förstörelsen som vore det ett slags övergångsritual, men under åren har det för många olika stjärnor slutat med stora summor i skadestånd eller livslång bannlysning. Tanken är att hotell ska vara ganska diskreta angående sina kändisgäster, men de rika och berömda är helt enkelt för kreativa när det kommer till sina många olika former av destruktivt beteende att det skulle vara synd att hålla det hemligt! Så, klicka vidare för att ta reda på vilka stjärnor som rankas som de värsta hotellgästerna någonsin.


Bianca Ingrossos avslöjande om Lovisa Worges kärleksliv

Bianca Ingrosso brukar ofta berätta om hur det ligger till i hennes egna kärleksliv. Men hur ser det ut för hennes bästis Lovisa Worge? Det tar nu Bianca upp.


Musikens finaste smeknamn och titlar

Vem är "the Queen of Soul"? Eller vad sägs om "the Queen of Rap"? Vet du vad legendarerna Marvin Gaye, Dolly Parton och Christina Aguilera kallas inom musikbranschen? Och visste du att det finns två extremt framgångsrika kvinnliga musiker med titeln "the Queen of Pop"? Vem anser du är mest värdig titeln? Klicka genom det här galleriet för att lära dig mer om musikens utsedda titlar och se om du håller med om vad de kallas för!


Camilla Läckbergs vän Saliba åtalas för olaga hot

Läckbergs vän åtalas


Isabella Löwengrips ärliga ord om Odd Spångbergs nya flickvän


Fimpens gulliga ord till Bianca Ingrosso: "En kaffe kanske?"

Tidigare i veckan stegade ingen mindre än Fredrik "Fimpen" Olsson in i Paradise Hotel och rörde om ordentligt i PH-grytan.


Dolly Parton skänkte 8,5 miljoner kronor – bidrog till 95% effektivt coronavaccin


De är världens smartaste kändisar: "Pratar fem språk flytande"


Kritik om rasism i Margaux Dietz barnbok om sonen Arnold

Margaux Dietz har skrivit barnboken "Arnold reser till Sydafrika". I boken träffar Arnold bara vita människor – något som nu har väckt en het debatt.


Celebriteter som hittades döda i hotellrum

Genom åren har en hel del kända personer dött på hotell. Orsakerna kan ha varierat som till exempel en överdos droger eller en hjärtattack. Här är exempel på kända personer som avled på hotell.


Penny Parnevik stöttas efter känslosamma bilden


Mamma till pojkar: 15 kändismammor med endast söner

När det kommer till kändisar associerar vi dem normalt med det som gjorde dem kända. Sångare är kända för att sjunga, skådespelare för att agera och sportpersonligheter för att ägna sig åt sport, till exempel. Vi glömmer ofta bort att många kändisar också har ett annat jobb: att vara förälder. Medan vissa kändisar är mycket öppna angående sina privatliv och familjer är andra långt mer skyddade och beskyddande, särskilt när det gäller deras barn. Kolla in det här galleriet för att ta reda på vilka kändismödrar som bara har söner.


Lars Lerin tvångs-separeras från sina söner

Lars Lerin separeras


Biancas nya ord om aborten: "Det var inte rätt beslut"


Simon Stålenhag regisserar Duvchis video

Kolla in Geronimo här


Pernilla Wahlgren till attack mot Thorsten Flinck: "Fruktansvärt"


Pernilla Wahlgren om coronakritiken: "Tror du jag bryr mig?!"

Den folkkära artisten Pernilla Wahlgren överväger nu att lägga ner sin blogg. Detta efter att hon mötts av en hatstorm. Nu ger Pernilla svar på tal.


Filmen om Tove Jansson blir Finlands Oscarsbidrag

Filmen "Tove" om finlandssvenska författaren Tove Jansson blir årets finska Oscarsbidrag, skriver Hufvudstadsbladet. "Tove", regisserad av Zaida Bergroth och med manus av Eeva Putro, har inte haft svensk premiär ännu. Huvudrollen spelas av Alma Pöysti och följer författaren under tio år av hennes liv, med början 1944. Året därpå kom första boken om Mumintrollen som skulle göra Tove Jansson världsberömd. Svenske skådespelaren Shanti Roney har en...


Rebecca Stella svarar efter hatstormen: "Lär mig av detta"


Ordkrig mellan Clooney och Ungerns regering

Skådespelaren George Clooney har retat upp Ungerns regering sedan han skickat en bredsida mot landet under ett samtal med tidskriften GQ Magazine. En talesperson för den ungerska regeringen kallar Clooneys ord "dåraktiga". Det var när Clooney intervjuades om sin kommande film "The midnight sky", där han spelar forskare i en postapokalyptisk värld, som han tog tillfället i akt att göra en liknelse med den europeiska nationen. – Vi befann oss inte...


Margaux Dietz bokförlag efter rasistkritiken: "Inte lyckats"

Margaux Dietz bokförlag Bookmark pudlar nu efter den massiva kritiken om rasism i Margaux barnbok "Arnold reser till Sydafrika".


Magnus Carlssons härliga babylycka överraskar

Magnus Carlssons babylycka


Tjejen som fyller 75 år – se bilder från Goldie Hawns karriär

Goldie Hawn föddes 21 november 1945, slog igenom i USA på 60-talet och blev stor stjärna i Sverige på 70-talet med "Tjejen som visste för mycket". Se härliga bilder från hennes fantastiska karriär och en intervju som TV4Nyheterna gjorde med filmstjärnan 1992.


Miley Cyrus hårda ord till exen Cody Simpson och Liam Hemsworth

Miley Cyrus kastar en ordentlig känga mot sina ex-pojkvänner i slutet av hennes senaste musikvideo tillsammans med Dua Lipa.


Nicole Falcianis känga mot Eric Saade: "Det var vidrigt"


Leif GW Perssons öppna hån av Jan Guillou


Elon Musk har corona – smittades i Eskilstuna


Ana Diaz dramatiska kollaps i "Så mycket bättre"


Malin Berghagens härliga helgmys i höstrusket

Malin Berghagens helgmys


Pernilla Wahlgren mystiskt försvunnen

Pernilla Wahlgren borta


När Elena Ferrante själv får välja

"Älskade" av Toni Morrison, "Arturos ö" av Elsa Morante och "Pianolärarinnan" av Elfriede Jelinek finns med när den italienska författaren Elena Ferrante listar sina 40 favoritromaner skrivna av kvinnliga författare. Ferrante, pseudonymen bakom "Min fantastiska väninna" och "Neapelkvartetten", har publicerat listan hos den nystartade brittiska nätbokhandeln Bookshop.org, uppger The Guardian. Bokhandeln startade nyligen som konkurrent till Amazon...