VIDEO

Två omkom i lastbilskrock

Två personer har avlidit efter en krock med en lastbil som inträffade i går kväll norr om Hässleholm. Lastbilschauffören är nu gripen, misstänkt för grovt vållande till annans död och grovt rattfylleri.


Bakom kulisserna för The Irishman

En ordentlig titt


Carola levererar julstämningen trots allt - Late Night Concert ikväll

Allas vår julstjärna Carola med snart 40 år i branschen har i många år hållt en mycket uppskattad julkonsert, så även i år även om den blir enbart på distans. Carola är dessutom aktuell med ny singel och nybliven etta på svensktoppen!


The Mamas: ”Julen kommer kännas bitterljuv”

The Mamas ”har släppt den mest deppiga jullåten” och har ett år utan lön, men en vinst i schlagerfestivalen, bakom sig. ”Det kommer kännas bitterljuvt att det finns nära och kära som inte kan vara med oss i år” säger Loulou Lamotte, Dinah Yonas Manna och Ash Haynes som är aktuella med ny julmusik.


"Paradise Hotel"-profilen Arvid Stenbäcken döms


Margaux Dietz avslöjar detaljen kring vem hon dejtar

Margaux Dietz avslöjar i en ny video att hon för tillfället dejtar någon, som hon dessutom har haft en relation med tidigare.


Den brutala anledningen till att Eric Saade dumpade Nicole


Innan kändisskapet: Här är stjärnorna som varit strippor

Vi är vana att se dem i tjusiga utstyrslar på röda mattan, men tidigare har de här kändisarna jobbat med att kasta av sig kläderna. Här är fem Hollywoodstjärnor som varit strippor.


18 år och modell – så ser Petters son Alfons ut idag

Det känns som att det var nyss som vi såg vi honom i pappa Petter Askergrens famn. Men tiden bara rusar iväg och idag är Alfons Ksyt hela 18 år gammal.


Nakenbilder och Tinder – så kom Niclas med i Paradise Hotel

Det är en väldigt speciell historia bakom hur Niclas Hansen Johnson kom med i Paradise Hotel 2020.


Katrin Zytomierska stäms på en halv miljon kronor: "Grovt misskött"


Misstänkt våldtäktsman filmade övergrepp – polisen söker offren

En man har omhäktats misstänkt för flera våldtäkter. I mannens mobil har polisen har hittat filmer på medvetslösa kvinnor som utsätts för övergrepp – och vill nu komma i kontakt med de utsatta.


Elliot Pages fru Emma Portner: "Jag är så stolt"

Nu visar Elliot Pages hustru Emma Portner sitt stöd för maken. I ett starkt inlägg hyllar hon nu att Elliot har kommit ut som transperson.


Följarna i chock efter Annica Englunds ord: "Lurar unga tjejer"

I helgen chockade Annica Englund sina följare på Instagram med ett samarbete som väckte starka känslor. Hon försöker nämligen värva sina fans till företaget Nu Skin, som har liknats vid ett pyramidspel.


Se hela starka intervjun med Estoniaöverlevaren Kent

För överlevaren Kent Härstedt är Estonias förlisning ett oläkt sår i samhällets själ – han välkomnar att Statens haverikommission nu vill undersöka fartyget på nytt.


Linda Skugge avslöjar Kristian Luuks okända dejtingliv


Svenske Ola Bini inför rätta i Ecuador

Den svenske programmeraren Ola Bini greps för över ett och ett halvt år sedan i Ecuador, anklagad för dataintrång. Efter att ha skjutits upp flera gånger hålls på torsdagen den första domstolsförhandlingen i målet. Det handlar om en förberedande domstolsförhandling i Ecuadors huvudstad Quito. En domare ska utvärdera bevisningen och ta ställning till om det finns skäl nog att driva åtalet mot Bini till rättegång. Ola Binis advokat Carlos Soria...


NBA-stjärnan Jimmy Butler pekas ut som Selena Gomez pojkvän


Det kan Isabella Löwengrips framtida barn heta


6 saker du vill veta om Tove Styrke i "Så mycket bättre"

Tove Styrke, 28, gör entré i lördagens avsnitt av "Så mycket bättre". Här är allt du vill veta om Tove – om karriären, turnén med Katy Perry, relationen med flickvännen Sanna Sikborn Erixon och om åren med utbrändhet.


Peter Jöback firar lucia med konsert

För första gången på fem år ska Peter Jöback ge en julkonsert. Det blir en digital variant, som ska liveströmmas från anrika Baggpipe studio i Skärmarbrink i Stockholm, där Jöback får sällskap av musiker och en stråkkvartett. "Ser mycket fram emot att få spela mina favoritjullåtar för er. Ett år som varit väldigt annorlunda och tufft för många. Där vi vill förmedla hopp och kärlek tillsammans med er som tittar", säger Peter Jöback i ett...


Karin Smirnoff får Ivar Lo-pris

Författaren Karin Smirnoff får fackföreningsrörelsens Ivar Lo-pris 2021. Hon får det för att hon med sin uppmärksammade romantrilogi med hemtjänstens Jana Kippo "förverkligat kollektivromanen som genre", som en del av motiveringen lyder. Detta tillsammans med "en personligt tillämpad dekonstruktion av språket" gör att juryn anser att hon har fört svensk arbetarlitteratur till en milstolpe för den realistiska tradition som Ivar Lo-Johansson...


Ex on the beach-stjärna åtalas för barn- och djurporrbilder

Den brittiska Ex on the beach-stjärnan James Moore åtalas nu för innehav av en mängd opassande bilder. Det rör sig bland annat om barnporr men även om extrema djurporrbilder. Vi vill varna känsliga läsare.


Slipknot på gång med ny musik


Testa dig själv: Gissa vilka kändisarna är från innan de blev berömda

Någonsin undrat hur dina favoritstjärnor såg ut som barn? Nu behöver du inte undra mer! Detta galleri innehåller några otroliga bilder från stjärnornas förflutna. Kan du gissa vem som är vem? Klicka genom galleriet!


Därför protesterar hon mot filmförbud av polis: Kommer inte bli trodda

I Frankrikes huvudstad Paris har våldsamma scener utspelat sig, när fler än hundratusen människor demonstrerade mot övervåld från polisen och för yttrandefrihet. Salomé förklarar varför hon deltar i protesterna.


Dramaten hyllar Louise Glück

Under Dramatens traditionsenliga Nobelläsning med litteraturpristagaren läser Louise Glück själv en av sina dikter. Vid årets läsning den 12 december medverkar även skådespelarna Erik Ehn, Stina Ekblad, Lena Endre, Electra Hallman och Irene Lindh. Kvällen inleds av Dramatens konstnärlige ledare och teaterchef Mattias Andersson. Läsningarna varvas sedan med samtal om Louise Glücks poesi med hennes svenske översättare Jonas Brun och förläggare Per...


Megan Thee Stallion till Roskilde

Hoppet om en festivalsommar lever i Roskilde. På torsdagen meddelar den danska festivalen att de har bokat 29 nya artister till festivalen 2021. Bland dem märks rapparen Megan Thee Stallion, som spelar i Danmark för första gången. Även hiphoparna DaBaby och Doja Cat är bokade. Veteranrockarna Faith no more, New York-bandet The Strokes liksom syskontrion Haim kommer också. Flertalet av artisterna som skulle ha spelat i somras får också en ny...


Jojje Wadenius får musikalisk medalj

Artisten Jojje Wadenius tilldelas medaljen för Tonkonstens främjande för sin rika musikgärning som gitarrist och kompositör. Det är Kungliga Musikaliska akademiens främsta utmärkelse, som tilldelas högt förtjänta personer för betydande insatser i svenskt musikliv. Årets medaljörer för Tonkonstens främjande är också: Ingrid Hammarlund, praktiserande terapeut, lärare och forskare inom området musikterapi. Bernt Lysell, violinist och förste...


Pierre Isacsson omkom i Estoniakatastrofen – nu ger sonen ut hans okända låtar

Ludvig Isacssons pappa, musikern Pierre Isacsson, gick bort i Estoniakatastrofen. Nu efter 26 år har Ludvig arrangerat ny musik av sin pappas osläppta låtar. ”Det känns viktigt, det är många som vill lyssna och jag hoppas de är nöjda nu”, säger han.


Kändisar delar med sig av sina bästa jultraditioner

Det är sant att vissa kändisar inte firar jul, men många andra fullkomligt älskar högtiden. Så pass att de har jultraditioner som de håller fast vid varje år. Allt från gamla familjetraditioner till nya sätt att tillbringa julen, i det här galleriet hittar du lite av varje. Men det säger sig självt att de flesta av dessa traditioner involverar en hel del mat, pyjamas och naturligtvis sällskap av familjen! Klicka igenom det följande galleriet för att få veta mer om kändisarnas bästa jultraditioner.


Britney Spears bild med pojkvännen Sam Asghari oroar fansen

Britney Spears och pojkvännen Sam Asghari bjöd hennes följare på en ny bild – och i kommentarsfältet lät inte reaktionerna vänta på sig. Många menar att bilden är både skrämmande och hemsk.


Spänn ögonen i den nya trailern till Metal: Hellsinger

Dagligen släpps det oerhört många spelrelaterade nyheter och ibland är det svårt att få med allesammans. Och varför vi skulle fiska upp den här trailern och skriva om den, nu sex dagar för sent, kan inte förklaras på annat sätt än att undertecknad var på god väg att få ett pannlobsformat avtryck av döda pixlar i PC-skärmen av all den headbanging som den här trailern framkallade. Metal: Hellsinger är i mångt och mycket en Doom-klon, dock är...


Kändisar som slår tillbaka mot sexistiska kommentarer

Vi är alla medvetna om att kvinnohatet frodas i Hollywood, något som bara har börjat avslöja sig och falla isär. Kvinnor har därför haft de konstigaste, mest surrealistiska upplevelserna av pressen då de svarar på frågor under presskonferenser, intervjuer eller när de ägnar sig åt någon form av marknadsföring, detta då de ofta samtidigt ser hur deras manliga motsvarigheter får svara på djupa, sofistikerade frågor. Klicka vidare för att se några av de mest sexistiska kommentarerna som kändisarna har fått och de bästa svaren de gett.


Justin Townes Earle dog i ofrivillig överdos

Singer-songwritern Justin Townes Earle dog i augusti. Hälsomyndigheten i Tennessee uppger nu att 38-åringen dog av en ofrivillig överdos, en "akut kombinerad läkemedelsförgiftning". Beskedet bekräftas även av hans familj, som också uppmanar dem som kämpar med beroendesjukdomar att söka hjälp. "Trots att Justin var engagerad i opioid-epidemin och farorna med 'lagliga' droger spridda av läkemedelsbolagen, så föll han offer för en dödlig dos av...


Sara tipsar om bästa julfilmerna: ”Det bubblar i hela kroppen”

Sara Kinberg har en hel drös med filmtips att fröjdas åt ända fram till jul. Hon berättar även om kriterierna för att det ska vara en riktigt bra julfilm.


Tystnadskulturen kring dödsskjutningar: ”Vittnen vägrar träda fram”

I Kalla Faktas nya program "Den skrämda staden" undersöks den tystnadskultur som brett ut sig bland Malmös invånare efter dödsskjutningar bland gängkriminella. I studion har vi Therese Cedergren, reporter på Kalla Fakta.


Rihanna och ASAP Rocky dejtar


Antonija Mandir och TV-profilen Oliver Hunt dejtar

Det är i ett meddelande till HÄNT som Oliver Hunt avslöjar att det var han som var Antonija Mandirs mystiska dejt.


Bette Midler: En tillbakablick på Miss Divine

Bette Midler är utan tvekan en av de mest genuint underhållande stjärnorna som Hollywood någonsin har skådat. Och detta inte bara för hennes uppenbara talang inom film, tv, musik och teater utan också för hennes oklanderliga humor och obevekliga charm. Hon lät aldrig sin karriär handla om hennes egen fåfänga utan snarare om hur hon kunde få andra människor att känna sig och hon har aldrig gjort avkall på sina värderingar, från homosexuellas rättigheter till miljöaktivism. Det är svårt att helt fånga hennes vidsträckta karriär som spänner över ett halvt sekel och förvandlas genom olika medier, än mindre lista alla utmärkelser hon har vunnit, inklusive Golden Globes, Grammys, Emmys och en Tony. Låt oss i det här galleriet ta en titt på några stora ögonblick i hennes liv och karriär och fira stjärnan som fortsätter att ge allt hon har.


Nu har Biancas fans siktat in sig på Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har inte synts till på varandras sociala medier vilket nu gjort att Biancas fans lever rövare i Phillipe Cohens kommentarsfält.


Svenska verk gör internationell auktionsdebut

Fyra verk av konstnärerna Carl Larsson och Anders Zorn säljs för första gången på en internationell konstauktion,skriver auktionshuset Sotheby's i ett pressmeddelande. Verken ingår i nätauktionen Sotheby's European & British Art Sale, som är känd för att presentera konstverk som tidigare inte visats offentligt. Anders Zorn ligger bakom en av målningarna, som avbildar en ung kvinna på skidor i ett klassiskt vinterlandskap. Även Carl Larssons verk...


Julia Höjner är Bianca Ingrossos nya assistent

Bianca Ingrosso har hittat en ny stjärna till sitt team – och det är ingen mindre än Julia Höjner, 23.


Följarna rasar efter detaljen i Alice Stenlöfs matvideo

Det blev minst sagt liv i luckan efter att Alice Stenlöf gästat Klara "TanBy" Elvgrens Youtubekanal där de filmade en mukbang. "Kunde knappt kolla klart", skriver en användare.


Vem var värd för Grammygalan året då du föddes?

Grammygalan är nästan här! Ja, det känns som om det var igår vi såg den underbara Alicia Keys inta scenen och vara värd för evenemanget. Och på tal om värdar, Trevor Noah från "The Daily Show" har nyligen tillkännagivits som värd för den 63:e upplagan av den årliga Grammygalan 2021! Med detta i åtanke har vi tittat tillbaka på Grammygalans historia och återbesökt alla värdar sedan det första evenemanget 1959. Klicka vidare för en historielektion inom musik!


Sem-Sandberg får Eyvind Johnson-priset

Steve Sem-Sandberg är årets mottagare av Eyvind Johnson-priset. Han får priset för romanen "W", som enligt juryn är "ett mästerstycke i författarens katedralbygge över Europas historia". "Med ett imponerande detaljarbete och inlevelseförmåga har Steve Sem-Sandberg skrivit en skimrande mörk dokumentärroman som bygger vidare på Büchners ständigt spelade pjäs om Johann Christian Woyzecks livsöde. (...) Precis som hos Eyvind Johnson bevarar...


Kända människor från riktigt stora familjer

Oavsett om de gillar det eller ej måste kändisar som har många barn ofta stå ut med att deras familj befinner sig i rampljuset. Ett mindre omtalat ämne är dock familjerna de växte upp i, och det visar sig att vissa av dem är enorma! Kolla in det här galleriet för att se vilka kändisar som kommer från riktigt stora familjer.


Ellen Page kommer ut som trans

Skådespelaren Ellen Page skriver på Instagram att hen byter namn till Elliot Page och numera går under andra pronomen än tidigare. "Hej vänner! Jag vill dela med mig till er att jag är trans. Mina pronomen är 'he/they' (motsvarande han/hen på svenska) och mitt namn är Elliot. Jag känner mig lycklig över att skriva det här. Att vara här. Att vara på den här platsen i livet." Elliot Page tackar för allt stöd han har fått av vänner och familj och...


Nytt pris för kreativa musikinitiativ

Sami, Svenska artisters och musikers intresseorganisation, brukar årligen utse Årets klubb – en utmärkelse till den klubb som enligt publiken har spelat den bästa musiken under året. Men eftersom nattklubbarna varit stängda större delen av 2020 uteblir utmärkelsen i år och i stället satsar Sami på en ny utmärkelse: Årets initiativ 2020. "Med Årets initiativ vill vi lyfta fram de verksamheter som på kreativa och säkra sätt har lyckats hålla...


Prinsessan av Oops! Britney Spears största fadäser på scenen

Britney Spears har befunnit sig i strålkastarens skoningslösa ljus i flera år. Världen såg henne sväva in i berömmelse och tumla hela vägen tillbaka ned, för att i nästa steg kravla sig upp igen och fortsätta göra hundratals shower om året och ha miljoner följare på sitt Instagramkonto. Så, med det i beaktande, kolla in det här galleriet med hennes mest besvärande halkningar, snubblingar, fumlingar och minnesförluster på scenen.